Tu…Timpul…Si rabdarea

tumblr_maqme83ejz1rxf7kgo1_500Tu,draga mea, poate azi te simti singura.Ai atata nevoie sa vorbesti cu cine,dar ..cu cine?Persoana care ai dori sa te asculte, acum nu are timp…prea des nu are timp.Te dooare,stiu…Astepti clipa de clipa sa-si intoarca fata catre tine si surazand,sa-ti spuna”Astazi vreau sa-mi petrec intreaga zi numai cu tine!”…cat de mult astepti!! si trec zilele una cate una,astepti,si astepti…Dar asteptarea asta dureaza parca prea mult.
De ce pentru tine nu conteaza ora cand te suna sau motivul?Pentru ca il iubesti si te daruiesti, dar simti ca ai si tu nevoie de atentie,dragoste,cuvinte frumoase, timp sa petreceti impreuna..timpul acesta atat de scurt si care trece atat de repede. Timpul este acum cel mai mai mare dusman al tau,nu-i cunosti armele si nu il vezi.

Draga mea, ti’au spus ca rabdarea e arma cea mai buna impotriva timpului. Au dreptate! Dar daca lupta’i prea grea, treci la indelunga rabdare! Iubirea ta trebuie sa mearga dincolo de timp si distanta!candva timpul va fi invins si tu vei castiga lupta! Nu renunta! Dragostea rabdatoare va invinge timpul!

Dar ce faci atunci cand stii ca nu ii pasa?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s