Barbatul adevarat

Barbatii nu vor o femeie firava si nesigura pe care sa o conduca dupa bunul lor plac si sa o poata dresa ca pe o pisicuta. Barbatii adevarati isi doresc partenere sigure pe ele,capabile sa se descurce in orice situatie, fara ajutorul unui mascul.
Barbatii nu-si doresc domnite pe care sa le salveze de zmei ca mai apoi sa devina mame casnice. Barbatii adevarati viseaza la femei
curajoase care se iau la tranta cu monstrii imaginari, dar si cu greutatile vietii.
Crezi sau nu,masculii nu viseaza femei-manechin care isi expun excesiv picioarele si sanii.Ei isi doresc o partenera decenta si rezervata in gesturi vulgare.Iar cei care isi doresc asa ceva, ori nu sunt masculti
adevarati,ori se tem de femei.
Un barbat adevarat nu se teme de femeia de langa el cand aceasta detine o functie de conducere.Un barbat adevarat isi va incuraja partenera sa ajunga cel putin la fel de sus ca si el, nu o va tari pe jos spunand-ui galant ca locul ei este in bucatarie .
Barbatul destept isi incurajeaza partenera sa atinga perfectiunea, chiar daca el ii va deveni inferior.
Barbatul adevarat nu-i va ingropa frumusetea si tineretea femeii de langa el de teama celorlati masculi, ci va fi mandru cand ea va fi admirata de altii.
Barbatul care vede in femeie un animal usor de supus nu este mai puternic decat aceasta. Este doar un barbat ratat, lipsit de respect si incredere in sine.Orice femeie mai puternica decat el va fi considerata de catre acesta nepotrivita sau…curva, pentru ca a avut  curajul sa nu se complaca in rolul de femeie casnica sau de sotie cu baticul pe cap.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s