My first week without you

Si-a trecut asa o saptamana.. O saptamana in care am vorbit putin,mai putin ca niciodata..

In seara asta ne-am vazut, si asta datorita unor prieteni..Imi doream sa te vad, stiam ca esti venit acasa, dar nu mi-ai dat un raspuns prea clar. Cand te-a sunat A. ti-ai dat seama ca eram si eu acolo. M-am bucurat ca ai venit.

Mi-au placut apropourile tale,si faptul ca nu ma lasi sa imi fac un tatuaj. O.a spus sa te ascult,iar tu ai zis ca asa ar fi normal intr-o relatie.

Dar care relatie,iubitule,cand noi suntem ca doi straini? Cand ne-am plimbat si nu m-am stapanit,te-am luat de mana…iar tu mi-ai desenat pe o hartie , ca unui copil prost, ca acum fiecare e cu drumul lui..si ca in ziua X ne vom revedea si vom vedea atunci cum stau lucrurile..”Fara tine nu mor,dar nici nu traiesc”..

Am sa las timpul sa decida pentru noi,si chiar voi incerca sa ma schimb..Ma scoate din sarite gelozia mea..si felul meu de a fi..  Ma enervez chiar si pe mine,nu stiu cum mi-ai suportat tu atatea.Mi-ai suportat destule..

Maine e luni.Scoala…Bac.. Poate vom fi bine intr-o zi.Poate… Acum sunt doar eu si cu mine..si nu vreau pe altcineva langa mine, te vreau doar pe tine,intr-o zi in care vooi fi altfel si vom putea fi fericiti impreuna..certuri exista peste tot , dar intr-o anumita masura..Iar eu am intrecut orice masura. Probabil atitudinea ta era aceea tocmai din cauza  felului in care procedam si ma comportam eu. Imi pare rau. .Imi lipsesti,dragoste!N-am sa-nvat sa traiesc fara tine,am sa-nvat doar sa fiu altfel..de dragul nostru si al clipelor fericite pe care le-am trait.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s