astazi

Sunt chiar aici,in camera ta. Am avut o noapte lunga, si cred ca e prima noapte din viata mea pe care am urat-o.

A fost o zi cu tot felul de trairi,de sentimente, si o gramada de lacrimi. Credeam ca va fi bine,dar se pare ca e nu e chiar asa. Se pare ca te pierd azi,ca sa te am maine din amintiri . 21 decembrie?! serios? Prea mult timp, avand in vedere ca mi-e atat de teama ca asta sa ne indeparteze definitiv.  Poate ca din contra,va fi pozitiv..

Nu mai cred nici macar in mine si in puterile mele.S-au adunat multe minciuni si multe greseli din partea amandurora care ne-au marcat evolutia relatiei.Tocmai din acest motiv, poate ai dreptate, si e bine sa ne linistim putin mai intai .

Mi-e bine ca sunt aici,acum..Printre lucrurile tale..Ca simt parfumul tau peste tot..Ca tastez la laptopul tau.. Ca imi era frig si am luat capotelul tau pe mine , si ca mi se imprima parfumul tau pe piele.

Sarutarile de azi sunt deja amintiri .Maine vor fi cele mai frumoase amintiri. Te iubesc, si mi-e teama..Stii ca mi-e teama.

Am gresit ca ti-am aratat cat te iubesc. Dar nu voi mai repeta greseala asta,si nu-ti voi mai repeta la nesfarsit ca te iubesc.Ori va fi bine de data asta,ori nu. A.m-a sunat sa ma invite in oras. Am preferat sa raman in casa.Sunt obosita, ingrozitor de obosita.

Te astept sa ma iei in brate cand te vei aseza in pat ,langa mine. „Adio,visul frumos s-a terminat..”Urasc ziua de maine.

Ma iubesc pentru ca am simtit azi ca ma iubesti.Si totusi, ma urasc pentru ca sunt stangace in a te face fericit.

O gramada de sentimente contradictorii,care imi fac sufletul bucatele. Am sa adorm soptindu-ti ca te iubesc.. Si doar perna ta o va sti.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s